top of page

Ivan Galuzin, billedkunstner og kurator. Har stilt ut ved flere anerkjente norske og utenlandske institusjoner. Hans arbeider finnes i samlingene til Astrup Fearnley Museet, Nordnorsk Kunstmuseum, Preus fotomuseum og andre.

web

Jim Darbu

 

Utdannet med master i visuell kunst fra Khio Jobber Darbu primært med skulptur i alt fra keramikk, 3d print og støpt materiale.Inspirert av tegneserier portretterer han det vulgære og det underfundige. I tillegg driver han ei form for surrealistisk dekonstruksjon, der kroppsdeler blir plukket fra hverandre og satt sammen igjen på uventede måter.

web

 

Kari Mølstad og Kristine Gjems

Kristine og Kari har vokst opp på Rena og har kjent hverandre hele livet.

De har begge fellesnevnere og interesser i det taktile og formlige, og har lenge ønsket å kunne materialisere noe sammen, hvor de inspirerer og utfordrer hverandre. Derfor ønsket de å møtes også i et felles prosjekt. 

 

Kristine Gjems er kostymedesigner og scenograf, bor i Oslo. Hun jobber med utgangspunkt i tekstile materialer. Ved å bruke et materiale på en annen måte enn forventet, tilføres noe til uttrykket, samtidig som det understreker en tematikk.

 

Kari Mølstad er kunsthåndverker og glasskunstner, bosatt på Lillehammer. Hun blåser former i glass og etterarbeider med ulike slipeteknikker. Overflater, struktur og bevegelse er et hovedfokus i hennes arbeider. 

web

web

Leiken Vik og Oddvar I. N. Daren

Vi har begge et felles ønske om å jobbe på kunstens grunnplan. I vårt daglige virke jobber vi tett på hverandre og er involvert i hverandres prosjekter. ROOTS er en fusjon av våre individuelle kunstnerskap. Vi brukerbegrepet ROOTS som et dogme som gir oss en ramme og frihet i en skapende prosess. Vi jobber begge med visuelle problemstillinger innenfor en fenomenologisk ramme. Formdannelser som oppstår som konsekvens av forskjellig energipåvirkning. Motivene tar utgangspunkt i grunnformer, organiske og geometriske. Verkende bærer sterkt preg av forutgående prosesser. Dette er en felles” tråd” i våre kunstnerskap som vi bearbeider og formidler individuelt. Det er også dette som er fundamentet i våre felles skapende prosesser. I denne prosessen tar vi utgangspunkt i billedkunstens basismaterialer som kull, leire, pigment, papir, tre, for å nevne noen.

Målet er selvforklarende verk.

Vi kommer med KUNSTTILHENGEREN, vårt mobile kunstrom.
Sitat fra KUNSTTILHENGERENs formål: «Kunsttilhengeren» skal være et mobilt kunstrom som muliggjør et genuint møte med samtidskunst og kunstnere for det alminnelige publikum, nær folks hjemmebane. Kunsttilhengerens format gjør den anvendelig med tanke på tilgjengelighet, programmering og utprøving av en serie uttrykk og bruksformer.

web

Mona Grønstad

Se her:

Morten Gran

Se her:

Løvsang, Terje Evensen trommer og Morten Gran sax

https://www.løvsang.no

Spotify

Yr, Fermin Fortiz bass Morten Gran sax

Spotify

bottom of page